lørdag 5. mars 2011

God lørdag

I dag har vi hatt nydelig vær her i Rogaland. Sola skinte og det var virkelig en herlig vårfølelse som fylte hele dette huset. Dynene fikk seg en velfortjent tur ut på snora og fikk lufta seg litt. Det trengtes :)

Ellers fikk jeg endelig tatt bilde av de 2 ullplaggene jeg farget ved hjelp av Wilton konditorfarge i dag! Disse var begge i utgangspunktet blå, men nå ble de mye friskere i fargen og en del av flekkene ble skjult. Jeg er ennå litt i tvil om jeg skal farge de hvite ullplaggene på samme måte med brun konditorfarge, eller om jeg skal prøve meg på en tekstilfarge. Jeg er ikke helt overbevist på at wilton fargene holder i mye bruk og vask. Men finere ble de iallefall!

Liten og jeg har også laget fastelavensris i dag. Vi lagte en bukett for å pynte med her hjemme og en til Mormor. Liten var utrolig stolt av å overrekke kunstverket av en bukett, og Mormor var en glad og takknemlig mottaker.Da ønsker jeg dere en fantastisk fin og fredelig lørdag.

1 kommentar:

 1. Hei på dæi!
  Du det har æi aldri hørt om, farge med klær med konditorfarge! Det funke det asså?
  Fastelavesrisan dåkkers va kjæmpefine. Har helt glemt av at man bruke å lage det, så blei ikke nåen ris på oss. Men boller skal det bli i mårra!
  Ønske dæi en fin fin kveld
  klæm

  SvarSlett